);

Wat zijn nou goede sneakers?

Sneakers zijn van oudsher sportschoenen. Ze werden veel gedragen bij hardlopen en binnensporten. Tegenwoordig zijn sneakers niet weg te denken uit de casual kledingstijl van veel mensen. Veel van deze moderne sneakers hebben een witte of andere lichtkleurige zool. Je komt ze tegen in verschillende vormen en maten. Maar hoe weet je nu wat goede sneakers zijn?

Eigenschappen van sneakers

Zo bestaan er hoge en lage sneakers. Lage sneakers passen erg goed onder kleding die niet de hele lengte van je benen bedekt. Voorbeelden daarvan zijn korte broeken en rokjes. Hoge sneakers bieden meer ondersteuning bij de enkels. Maar het is voornamelijk mooi wanneer het aansluit bij een lange broek,

Het belangrijkste element aan sneakers is het comfort. Dat is de voornaamste reden dat de sportieve schoen ook buiten het sporten gedragen werd. En de reden dat veel mensen nu voor sneakers kiezen. Al biedt het nu ook een aanvulling op een sportieve kledingstijl, die vroeger nog niet bestond of minder populair was.

Sneakers van Mason Garments

Er zijn veel merken die goede sneakers maken. Een voorbeeld uit ons eigen land is Mason Garments. Dit merk is nog niet zo oud. Het is namelijk ontstaan in 2012. Maar vandaag de dag is het één van de grootste sneakermerken van Nederland.

De schoenen zijn high-end. Dat wil zeggen dat je meer betaalt voor sneakers van Mason Garments dan voor menig andere sneakers. Maar je betaalt niet zomaar meer. Je krijgt namelijk sneakers van hoogwaardige kwaliteit. De schoenen gaan erg lang mee. Daarnaast zie je het er ook aan af. Het design en de materialen zijn anders dan sneakers van een goedkope schoenenwinkel.

Ben je benieuwd welke Mason Garments Sneakers bij jou passen? Kijk tussen de verschillende modellen. En vergeet de schoenen niet te passen voor je ze aanschaft. Want ze moeten natuurlijk wel lekker zitten.