Succesvolle affiliate websites

Er zijn honderden succesvolle affiliate websites. Websites die relevant verkeer trekken en naar een andere website sturen waar na een aankoop, commissies worden verkregen. Je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat. Creativiteit in overvloed. In dit blog deel ik enkele voorbeelden van succesvolle affiliate websites. 

Voorbeelden succesvolle affiliate websites

Onderstaande affiliate marketing websites zijn allen succesvol en leveren honderden tot duizenden euro’s per maand op. Ander voordeel is dat dit inkomen allemaal passief is. Je hoeft er niet direct uren in te steken om er geld aan te verdienen. Werk wat jij in het verleden hebt gedaan, levert op een later tijdstip continue geld op. 

Succesvolle affiliate website 1 – Reisjunk.nl 

Reisjunk  is een succesvolle affiliate site die ik zelf ook veel gebruik. Je kan er alle benodigde info vinden voor je reis naar een bekende bestemming op de wereld. Van activiteiten tot hotels tot reisbenodigdheden. Je leest er alles voor een perfecte voorbereiding. Ze linken veelal naar booking.com, bol.com en vlieg- reismaatschappijen. 

Succesvolle affiliate website 2 – Brickwatch.net 

Volgende succesvolle affiliate wensite is Brickwatch.net. Op deze site worden meer dan 2000 LEGO sets vergeleken. Zo zie je direct waar je een bepaalde site het goedkoopste kunt kopen. De linkjes zijn uiteraard affiliate links. 

Succesvolle affiliate website 3 – Zelfeenkippenhokmaken.nl

De volgende succesvolle affiliate website is er 1 van mijzelf, namelijk zelfeenkippenhokmaken.nl. Op deze site vertel ik alles over het houden van kippen en hoe je zelf een kippenhok kunt maken. Ik link naar een van de paypro producten (de kippengids) en naar diverse bol.com producten. 

succesvolle affiliate website

Succesvolle affliate website 4 – VpnGids.nl

Volgende affiliate website die het stempel succesvol mag krijgen is Vpn-Gids.nl. Deze site vergelijkt alle grote VPN providers. Ze testen en beoordelen al deze providers en linken via affiliate links naar de producten op deze sites. 

Succesvolle affiliate website 5 – Dagaanbieding.net

Volgende succesvolle voorbeeld van een affiliate sites dagaanbieding.net. Hier vind je een verzameling van alle dagdeals in Nederland. Er is een feed die dagelijks wordt bijgewerkt met nieuwe dagaanbiedingen. Doel van deze site is om zoveel mogelijk koopjesjagers naar de site te trekken. Deze site bestaat al sinds 2008 en is daarmee een van de oudste affiliate sites in Nederland. 

Affiliate Succes in alle branches

Dit zijn slechts 5 voorbeelden van affiliate websites waar succes mee behaald is. Zo zijn er voor elke branche tientallen websites die op dit moment geld verdienen met deze vorm van marketing. Waar liggen jouw interesses? Ga eens kijken welke websites er op dit moment ranken in Google. Het zal je opvallen dat er diverse affiliate sites tussen zitten. 

Zelf een succesvolle affiliate website opzetten?

Wil jij zelf ook een succesvolle affiliate website opzetten? Dan raden we zeker de Affiliate Held Academy aan. Hierin leer je van A tot Z een affiliate website opzetten. 

Voor meer vragen of voorbeelden van mijn eigen succesvolle affiliate sites kan je altijd mailen naar info@affliatemarketingnederland.nl

 

Affiliate marketing cursus downloaden