Jacko Meijaard

Is Jacko Meijaard betrouwbaar? Wat zijn jouw ervaringen met Jacko? Is hij iemand die mensen opgelicht heeft? Dat zijn vragen die ik in mijn mailbox voorbij zie komen. Daarom geef ik in dit blog een uitgebreide review.  

Wie is Jacko Meijaard precies? 

Voor we dieper ingaan op de ervaringen en betrouwbaarheid van Jacko Meijaard, geef ik je iets meer informatie over de schrijver en ontwikkelaar van de AMR – Affiliate Marketing revolutie. 

Jacko, geboren in 1991 is een van de eerste affiliate marketeers in Nederland. In 2009 is hij begonnen met deze vorm van geld verdienen middels het internet. Tien jaar later verdient hij tonnen per jaar. Vanaf 2014 biedt hij zijn bekende cursus aan en helpt hij anderen om dit ook te bereiken. Een van zijn belangrijkste platformen is de Internetsuccesgids.nl. Hierop staan verscheidene blogs, forums en podcasts over online geld verdienen middels affiliate marketing. Allemaal geschreven en opgenomen door Jacko Meijaard zelf. 

Jacko Meijaards interview in het algemeen dagblad (AD). 

Jacko Meijaard heeft een interview gegeven aan het AD over zijn manier van geld verdienen. Dit interview op ad.nl is meer dan 50.000 keer gelezen. Dit zegt al iets over zijn betrouwbaarheid. Hij heeft geen geheimen en vertelt je alles over zijn strategie en business. Zeker aan te raden om dit artikel en interview op het Ad te lezen om zo meer over Jacko te leren. 

Leerzaam Youtube kanaal van Jacko Meijaard

Naast zijn bekende site heeft Jacko Meijaard ook nog een Youtube-kanaal. Zeker de moeite waard om is een paar uur video’s en podcasts te kijken. Je kan zijn hele avontuur volgen vanaf zijn eerste video. Wekelijks worden er nieuwe video’s gemaakt. Een actueel kanaal waar je veel van kan leren. Na het zien van deze Youtube video’s en podcasts snap je gelijk waarom Jacko Meijaard betrouwbaar is. Hij maakt die Youtube video’s om mensen echt te helpen en te inspireren. 

Jacko Meijaard

Jacko Meijaard forum op zijn website

Vanaf 2016 heeft Jacko Meijaard op zijn website ISG.nl een forum online gezet. Dit is reeds een grote community geworden waar iedereen elkaar helpt met online geld verdienen. Je kan er na aanschaf van de training zelf ook vragen op stellen en op reageren. Er zijn al meer dan 10.000 leden en meer dan 8000 onderwerpen. Echt een forum waar je veel kennis uit kan halen. 

Is Jacko Meijaard betrouwbaar of is het een oplichter? 

Hieronder even een korte samenvatting van wat we tot nu toe hebben behandeld om zodoende te kunnen bepalen op Jacko Meijaard betrouwbaar is

  • Jacko heeft het populaire product de Affiliate Marketing Revolutie geschreven. Hier leert hij je via een videocursus om een site op te zetten, vindbaar te maken en passief inkomen te genereren. 
  • Zelf is hij ook eigenaar van tientallen websites 
  • Platformen waarop hij zijn kennis deelt: internet succes gids, Youtube-kanaal, podcasts, LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram 

Het moge wel duidelijk zijn, Jacko Meijaard is betrouwbaar en hij heeft goede intenties. Wat Jacko Meijaard in ieder geval niet is, is iemand die terugkomt in lijstje bij mensen die zijn opgelicht. Hij is eerlijk, oprecht en heeft echt de intentie om je te helpen. In het vervolg van dit blog lees je meer over de ervaringen die ik heb opgedaan met affiliate marketing. 

Ervaringen met Jacko Meijaard 

De ervaringen die ik heb met Jacko Meijaard zijn erg positief. Ik lees al zijn blogs, kijk al zijn video’s en ben dagelijks te vinden op het forum. Daarnaast heb ik de training gevolgd en heb ik tientallen websites niche sites opgezet. Zonder de kennis van Jacko Meijaard had dit mij waarschijnlijk nooit gelukt. 

Conclusie 

Met dit artikel over Jacko Meijaard hoop ik je aan te tonen dat deze man te vertrouwen is. Het is geen oplichter maar een oprechte ondernemer die iedereen alle geluk en rijkdom wenst. Dit geldt niet voor al zijn collega’s in de markt van geld verdienen via internet (er zijn veel oplichters). 

Ook beginnen met de AMR cursus van Jacko Meijaard? 

Als je na deze review van Jacko Meijaard ook aan de slag wil met de cursus AMR – Affiliate Marketing Revolutie, is dit iets wat ik alleen maar toe kan juichen. Zo leer je meer over de volgende zaken:

  • Hoe doe je een marktonderzoek?
  • Wat zijn de beste producten om te gaan promoten?
  • Hoe maak je zelf een WordPress website (zonder kennis)
  • Hoe kan je websites optimaliseren om hoger te gaan ranken in Google?
  • Hoe kan je zelf artikelen schrijven?  of hoe kan je dit uitbesteden?
  • Hoe kan je sociale media succesvol gaan inzetten?
  • En nog tal van andere nuttige informatie! Allemaal op basis van de succesvolle ervaringen van Jacko Meijaard. 

Vragen over deze review? 

Als je nog vragen hebt over deze review of jouw ervaringen wil delen, kan je altijd mailen naar info@afflliatemarketingnederland.nl 

Affiliate marketing revolutie downloaden