Internet Succes Gids

Wat is de Internet Succes Gids? Dit is de officiële site van Jacko Meijaard. Deze man is rijk geworden met affiliate marketing en verdient nu tonnen per maand hiermee. Hij heeft de afgelopen 10 jaar, tientallen sites opgezet. In dit blog geef ik een review van de Internet Succes gids en zal ik mijn ervaringen delen.

Is de Internet Succes Gids betrouwbaar?

Is ISG betrouwbaar? In eerste instantie geloven mensen de Internet Succes Gids niet. Het lijkt te mooi om waar te zijn. Zelf moest ik ook even tot tien tellen toen ik de bedragen zag die er verdient worden met affiliate marketing.

Toen ben ik verder gaan onderzoeken en van gedachte veranderd. Op de Internet Succes Gids verkoopt Jacko zijn bekende cursus, de affiliate marketing revolutie. Deze cursus bestaat uit meer dan 40 video’s waarin alles met betrekking tot affiliate marketing wordt uitgelegd. In deze video’s legt hij praktisch uit hoe je geld kunt verdienen op het internet. Dit zijn de stappen die hij zelf heeft gevolgd om rijk te worden. Is de Internet succes gids betrouwbaar? JA!. Zelf hebben we ook deze cursus gevolgd. We zien de omzet van onze sites maandelijks toenemen.

internet succes gids

Internet Succes Gids review – Meer dan de cursus

Naast de cursus die je kan volgen op de Internet Succes Gids, is er een groot platform voor internet marketing naast gebouwd. Zo is er een blog met meer dan 1000 artikelen over alles met betrekking tot affiliate marketing, maar ook een forum wat erg populair is. Dit forum heeft nu al duizenden leden en meer dan honderdduizend berichten vol bruikbare kennis. Je leest er alles over de ervaringen van anderen. Het internet succes gids forum is een perfect aanvulling op de trainingen. Zo kom je in contact met andere cursisten en kan je jouw ervaringen delen. Vereiste om hierop te kunnen reageren is het afnemen van de cursus. Vervolgens kan je eenvoudig inloggen op het forum.

Naast het forum en de cursus is een onderdeel van de Internet Succes Gids bestaande uit video’s en een podcast. Ook op dit podcast kan je honderden video’s vol informatie over affiliate marketing vinden. De combinatie van podcast, video en blog maakt het een leuke website om je kennis op te doen.

Mijn ervaringen met de cursus en de betrouwbare Internet Succes Gids

Zelf ben ik lovend over de cursus en de Internet Succes Gids. Dagelijks ben ik op deze site te vinden om video’s te bekijken of te interacteren op het forum. Al deze kennis helpt mij om mijn websites te verbeteren. Als de groei van de afgelopen maanden zich doorzet kan ik binnen een jaar tegen mijn baas zeggen dat ik voor mezelf ga beginnen. Dit alles heb ik gerealiseerd binnen 1.5 jaar.

Deze vorm van marketing kan je vergelijken met een sneeuwbal die steeds groter wordt. De eerste 3 jaar zal je website maandelijks qua verkeer groeien. Zo duurde het 3 maanden voor ik mijn eerste commissie had. Vervolgens duurde het 1 maand voor ik de tweede had. De tijd tussen de commissies werd steeds korter. Nu verdien ik elke dag meerdere commissies. Zonder de Internet Succes Gids was dit niet mogelijk geweest.

Ook geld verdienen op het internet door succes gids?

In dit blog heb je kunnen lezen dat ik zelf erg positief ben over de Internet Succes Gids van Jacko. Kan dit ook iets voor jou zijn? Wil je meer reizen, meer vrijheid of een extraatje naast je pensioen? Ik kan zelf alleen maar zeggen dat ik erg blij ben dat ik 1.5 jaar geleden ben begonnen. Soms vraag ik me zelfs af waarom ik hier niet eerder mee begonnen ben.

internet succes gids betrouwbaar

De verschillende Internet Succes Gids trainingen

Hieronder een overzicht van de verschillende trainingen op de Internet Succes Gids. In totaal zijn er 4 verschillende;
– Affiliate Marketing Revolutie Proefversie voor 1 euro
Affiliate Marketing Revolutie Volledige versie. Hier hebben we een aparte blog en review voor gemaakt op deze site.
– 10K PM Mindset Audiotraining
– Seminar / Internet Masterclass. Jacko geeft eens in de zoveel tijd een Seminar / Internet Masterclass. Dit Seminar is erg populair en biedt veel tips en kennis om je sites te verbeteren.

Al deze trainingen zijn te vinden onder het kopje “Trainingen” op het forum van de Internet Succes Gids

Aan de slag met de Internet Succes Gids?

Als je ook wil beginnen met passief geld verdienen, raden wij het volgende aan. Kijk eerst een rond op Internet Succes Gids van Jacko. Lees wat blogs, bekijk wat video’s, beluister wat podcasts, neem een kijkje op het forum, bekijk wat voorbeelden van succesvolle affiliate marketing websites. Mocht je hierna iets hebben van, dit wil ik ook, dit is iets voor mij. Ga dan pas aan de slag met de cursus.

Mocht je nog vragen hebben over de Internet Succes Gids, mijn ervaringen, deze review, dit blog of algemene vragen hebben. Kan je altijd e-mailen naar info@affiliatemarketingnederland.nl

Affiliate marketing revolutie downloaden