Affiliate marketing Paypro

Paypro is een van de bekendste en grotere affiliate marketing netwerken in Nederland. Er zijn veel mensen die via Paypro veel geld verdienen. In dit blog geef ik diverse tips hoe je als affiliate marketeer geld kunt gaan verdienen. 

Affiliate marketing via Paypro & artikel sites

Start een artikel / blog site over een bepaald onderwerp en meld je aan op Paypro op te starten met affiliate marketing. Doel is om veel bezoekers te genereren die op je link gaan klikken. 

Als je bijvoorbeeld als niche kippen houden hebt, kan je tientallen blogs maken over het houden van kippen, verzorgen, voeding, het hok etc. Allemaal met een link naar een e-book of bijvoorbeeld een product op bol.com. 

Zorg dat je artikel bestaat uit meer dan 500 woorden, relevant is en ingedeeld is in kopjes. 

Daarnaast kan je een blog plaatsen op een al bekende, populaire website. Zo kan je direct veel verkeer genereren naar je affiliate marketing paypro link. 

Domeinnamen met een keyword erin 

Domeinnamen met een keyword erin zijn voor Paypro en affiliate marketing nog steeds een makkelijke manier om online geld te verdienen. Google zal jouw site sneller relevant vinden voor een bepaalde niche, waardoor je hoger wordt geplaatst in de zoekmachines voor dit keyword. 

Zo sta ik met mijn affiliate site ‘zelfeenkippenhokmaken.nl’, op positie 3 op Zelf een kippenhok maken. Via affiliate marketing link ik naar een van de producten van Paypro. 

Youtube filmpjes maken met Paypro affiliate links

De volgende optie is Youtube video’s maken met een Paypro affiliate marketing link erin. Youtube is de populairste zoekmachine voor video’s. Tegenwoordig zie je steeds meer mensen die filmpjes maken over affiliate producten van Paypro. In tegenstelling tot in Google kan je zo snel bovenaan komen en veel kijkers genereren. Maak bijvoorbeeld een videoreview van een product, leg iets uit, geef tips of promoot een product. 

Als je dit goed opzet, krijg je filmpje honderden views en kliks op je Paypro link zonder zelf een affiliate marketing website te hoeven maken. 

paypro affiliate

Adverteren voor Paypro

Via Google Ads en Facebook kan je affiliate marketing Paypro links adverteren. Maak bijvoorbeeld een Facebook pagina aan en draai een advertentie op je Paypro product. 

Daarnaast zijn er opties om te adverteren op andere websites. Koop bijvoorbeeld een extern artikel in die je dan mag schrijven met een link naar jouw Paypro affiliate marketing link.  Voor elke branche zijn er wel tientallen relevante websites te vinden die vaak al bezoekers trekken en geschiedenis hebben opgebouwd in Google. 

Affiliate marketing en Paypro producten uitzoeken

Als je producten gaat uitzoeken via Paypro voor affiliate marketing, zijn de volgende factoren belangrijk:

  • Hoeveel commissie krijg je?
  • Welke niche hoort bij het product?
  • Hoe duur is het product? 
  • Vind je het een leuk onderwerp?
  • Is er veel concurrentie? (Gezondheidswebsites versus robotstofzuigerwebsites) 

Maak op basis van deze factoren een gedegen keuze voor het affiliate marketing product dat je van Paypro wil promoten. 

Meer informatie over affiliate marketing via Paypro?

Voor meer informatie over affiliate marketing via Paypro, kan je altijd mailen naar info@affiliatemarketingnederland.nl. Wil jij je aanmelden op Paypro en kijken naar de huidige affiliate marketing campagnes? Klik hier. 

Affiliate marketing cursus downloaden